15. elokuuta 2011

Vieroitusta, päivä 1.

Tää postaus on hyvä alottaa Apulannan sanoilla.
"Voiko tämä olla mahdollista,
Voiko olla niin,
Voiko tämä olla todellista?"

Tänään aloitettiin Mandin vieroitus ja siis se on sujunut paremmin kuin hyvin!
Aamulla sai vielä tissiä, mutta sen jälkeen ei koko päivänä, ei edes nyt illalla kun meni nukkumaan.

Aamupäivä sujui hyvin ja vain muutaman kerran tuli repimään paitaa ja vinkumaan, mutta sanoin vaan "ei" ja sitten se lopetti.
Pahin aika oli se, kun tyttö heräs päikkäreiltä, se kun on sen jälkeen tottunut saamaan tissiä.
Kyllä se sit tulikin kinuaan ja huusi varmaan puoli tuntia suoraa huutoo, mutta tarjottiin vaan mukia ja lopulta se kelpas.


Päivällä se löysi jonkun vanhan tuttipullon ja ajattelin, että jos se ottaa vaikka siitä mieluummin maitoo ja siitä se sit joikin pitkin päivää.
Meidän tyttö, joka ei edes vauvana huolinut pulloo!
No, juokoon tuttipullosta jos helpottaa sen oloo, siitä on sit kuitenkin helpompi päästä eroon.
Onhan se sentään jo vuoden vanhasta asti juonut tavallisesta mukista!
Illalla kelpas sit jo tavallinenkin muki taas.

Luulin, että saadaan koko tää viikko kuunnella sen huutoo 24/7.
En todellakaan olis uskonut, että käy noin helposti!
(Saas nähdä miten käy aamulla, kun on tottunut, että pääsee viereen tissille...)

Eikä tää mustakaan oo tuntunut niin pahalta kuin ajattelin.
Enemmänkin jotenkin helpottavalta.

Mutta en kyllä pärjäis ilman miestäni. <3

4 kommenttia:

  1. Tsau! Pistänpä peukut pystyyn, että jatkuu vierotus yhtä hyvällä menestyksellä, kun alkoikin. Mä taas oon koittanut vierottaa nro 3:sta :D tuttipullosta, ihan vaan siitä syystä, että nokkamukista on helpompi ite juoda. Vaan eipä se nyt ota luonnistuakseen. Ensinnäkin, jääkaappikylmä maito on mitä ilmeisimmin ihan TOSI NOT ja siks toisekseen, mulla menee vähemmän aikaa siinä, kun kökin Eelin vieressä juottamassa sille sen maidon tuttipullosta (ai, miten niin laiska miehenalku?), kun korjatessa sitä tuhoa ja tulvaa, jonka se saa aikaseks huiskimalla sen nokkamukinsa kanssa sinne tänne ja vähän vielä tonnekin... :D Meil on aiemmin sujunut se jotenkin niin luonnikkaasti siinä samaan syssyyn, kun on siirrytty tavalliseen maitoon, mut eipä taida sujua luonnnikkaasti tällä kertaa. Ja niin, eipä sillä vielä kiire oo, mut huvittaa vaan.

    Mutta niin, hyvät vierotukset teille sinne! ;D Ja sekin vielä, että linkitin sut mun blogilistaani.. ei varmaan haittaa, vai kui?

    VastaaPoista
  2. Voi vitsi, teijän eka päivä ainakin meni ihan nappiin :) Sain heti lisätsemppiä meijän vierotukseen (joka tosin ei oo ihan vielä ajankohtainen hammasvaivojen takia...) Tsemppiä jatkoon!

    VastaaPoista
  3. Kiitos tsemppauksesta! :)

    Titta: Meilläkään Mandi ei ollut kauheen innostunu juomaan nokkamukista (niinkuin ei pullostakaan) ellei sit ollut joku sellainen nokkamuki, josta tuli helposti maitoo. Löysin sit Nuk:n nokkiksen ja siitä se suostui juomaan. Pojalla kun on ollut aikoinaan MAM:n nokkiksia ja niistä juonut todella hyvin, mutta niin ne lapset vaan on erilaisia..
    Ootteko kokeilleet ihan tavallista mukia?
    Mandi kanssa aina kävelee ympäri kämppää mukin kanssa ja luttaa ja mä kiristelen hampaitani. :D Nyt ollaankin koitettu, että ei päästetä mukin kanssa vaelteleen vaan keittiössä juodaan.
    Tsempitykset sinne teillekin! :)
    Ja juu, saa toki linkittää ja se on ihan suotavaakin.. ;)

    Leena: Joo siis yllätyttiin kyllä kuinka helposti se kävi! Toivottavasti sujuu jatkossakin yhtä hyvin. :)
    Ja tsempitykset teillekin sitten kun se on ajankohtaista.
    (älä kuitenkaan liian pitkään pitkitä, niinkuin me ;))

    VastaaPoista
  4. Juu ei, en oo kokeillut tavallista mukia... vaikka Eeli istuu, ku tatti syöttötuolissaan , on se jo edellä mainitsemani sotku sen nokkiksenki kanssa ja ihan vaan keittiössäkin (meillä kans juodaan ja syödään VAIN ja AINOASTAAN keittiössä)AIVAN riittävä :D No, kuten todettu, eipä viel oo kiire ja kaikki ajallaan. Mä tahtoisin Tupperwaren silikoni(?)-nokkamukin, mutta se hinta. Se ois vaan kylläkin kovin kätevä... siitä on helppo juoda ja ennenkaikkea se on tiivis!!!! Mut se hinta! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. :)