8. huhtikuuta 2011

Ihan just kohta.

Oonko mä ainoo äiti (jolla on enemmän kuin yks laps), joka useesti, liian monta kertaa päivässä, sanoo esikoiselle; "odota ihan hetki.. äiti tulee ihan kohta.. äiti äkkiä tekee tän jutun loppuun.."??
"Kohta" ja "odota" tulee mun suusta kyllä aivan liian usein vaikka näitä sanoja yritänkin kovasti välttää.
Aina vaan tuntuu olevan joku juttu kesken, kun toinen jotain pyytää.

Harmittaa niin paljon Luxun puolesta myös se, että mä en pysty sen kanssa piirteleen, maalaileen, muovaileen ym., Mandin läsnä ollessa, koska sehän haluaa päästä mukaan. Roikkuu jaloissa ja kitisee.
Jos otat sen syliin, se yrittää viedä kaikki tavarat ja sitten taas suuttuu kun ei saa niitä.
Loputon kierre.

Isin ja äidin jalanjäljillä. :)

Mulla oli niin suunnitelmissa viedä Luxu tänä vuonna ekaa kertaa virpomaan ja oon sille jo opettanut sitä loruakin. Tajusin sitten, että Mandin synttärijuhlat on tietysti just tollon virpomispäivänä, joten voi olla ettei päästäkään virpomaan. Höh!
Tarkoitus oli käydä vaan mummuilla ja papoilla, joten jos vaikka heti aamusta kerkeis siellä käymään?
Olis niin kiva päästä yhdessä askarteleen vitsojakin. :) 
(ilman Mandia!)

2 kommenttia:

  1. Voin vaan kuvitella :/.. Musta tuntuu että joudun jo Linnealle nyt liian usein sanomana että oota nyt vähän, kohta kohta.. Mitähän se on sitten vuoden päästä?

    Luxulle olis varmaan hei ihan huippua päästä äitin kanssa KAHDESTAAN tekemään jotain, se varmaan nauttis tosi paljon jos kävisitte virpomassa yhdessä :)!

    VastaaPoista
  2. Onhan se varmaan aina niin, että kun on se pienempikin siinä, niin ei voi kokoajan keretä joka paikkaan ja on kaikkee muutakin tehtävää.. siltikin se vaan tuntuu niin pahalta.. :(

    Tarvii kyl yrittää keksiä jotain miten voin Luxun kans viettää enemmän "äiti-poika-aikaa".. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. :)